Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Безплатни профилактични прегледи за рак на дебелото черво през октомври 2022

рак на дебелото черво

В продължение на своята Профилактична здравна програма, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактика на значимите за обществото заболявания, МБАЛ ВИТА обявява, че през месец октомври ще се проведе Кампания за безплатни профилактични прегледи за рак на дебелото черво. По време на тези прегледи достъп до нашите висококвалифицирани специалисти може да има всеки български гражданин. Идеята на д-р Тихомир Савчев за

Безплатни профилактични прегледи за рак на дебелото червоВ продължение на своята Профилактична здравна програма, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактика на значимите за обществото заболявания, МБАЛ ВИТА обявява, че през месец октомври ще се проведе Кампания за безплатни профилактични прегледи за превенция на колоректален карцином. По време на тези прегледи достъп до нашите висококвалифицирани специалисти може да има всеки български гражданин.

Идеята на д-р Тихомир Савчев за , е „чрез тази програма – Безплатни профилактични прегледи за рак на дебелото черво все повече български граждани да могат да се възползват и да видят предимствата на профилактиката и превенцията“. На разположение на всички пациенти БЕЗПЛАТНО през ОКТОМВРИ 2022 година ще бъдат водещите ни специалисти от Отделението по гастроентерология на МБАЛ ВИТА – д-р Васил Койнарски и д-р Женя Георгиева. Прегледите ще се провеждат всеки четвъртък през месеца от 8:30 до 18:30 часа в База 2 на МБАЛ ВИТА.

Идеята за безплатни профилактични прегледи за рак на дебелото черво е „чрез тази програма все повече български граждани да могат да се възползват и да видят предимствата на частното здравеопазване“. На разположение на всички пациенти БЕЗПЛАТНО през ОКТОМВРИ 2022 година ще бъдат водещите ни специалисти от Отделението по гастроентерология на МБАЛ ВИТА – д-р Васил Койнарски и д-р Женя Георгиева. Прегледите ще се провеждат всеки четвъртък през месеца от 8:30 до 18:30 часа в База 2 на МБАЛ ВИТА.

Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния преглед и консултация, трябва да се запишат предварително чрез superdoc.bg или на телефоните на Регистратура: ВИТА База 2 – ул. „Филип Кутев“ №10, (02) 45 22 000. От пациентите не се изискват направления от личните им лекари за посещения при нашите специалисти.

Вижте още:

Диагностика на рак на дебелото черво

Още кампании

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *