Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Доц. Даниела Грозева

Описание:

Оцени този лекар

Доц. Даниела Грозева е специалист дерматолог в Русе с над 10 години опит. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество, високоспециализирани консултации и съвети по всички въпроси, касаещи естетичната и медицина. Доц. Грозева има десетки научни публикации. Носител е на Michael Hornstein Memorial Scholarship на Европейската академия по дерматология и венерология (ЕADV) за 2011 г.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2006 г. Своята специалност Дерматология и венерология придобива през 2012 г. Има защитена образователна и научна степен Доктор по кожни и венерически болести в областта на атопичния дерматит.

Квалификации
  • Признати сертификати в областта на Естетичната дерматология за химичен пилинг, поставяне на ботокс, поставяне на филъри с хиалуронова киселина, мезотерапия;
  • Специализация в Мелбърн, Австралия;
  • Член на Български лекарски съюз, Българското дерматологично дружество и Европейската академия по дерматология и венерология (EADV);
  • Над 40 участия в български и световни конгреси и форуми.
Биография

През 2007 г. доц. Грозева започва работа в областта на Естетичната дерматология и медицинската козметика. От 2013 г. е последователно асистент и Главен асистент към Факултет „Обществено здраве и здравни грижи“ към Русенски университет „Ангел Кънчев“. От 2015 г. е Доцент във Факултет „Обществено здраве и здравни грижи“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“, където е преподавател по 3 дисциплини на акушерки и медицински сестри. Към момента доц. Грозева има самостоятелна практика като дерматолог в Русе.

Няма посочен телефон.

Русе

Адрес:

ул. Независимост 2, ет. 2, каб. 11

Няма посочен имейл.