Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Доц. Пенчо Генов – Уролог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Доц. Пенчо Генов е специалист уролог в Русе и София с над 10 години опит. Извършва прегледи във всички области на урологията и андрологията с приоритети: увеличена простата (диагностика, лазерни и отворени оперативни интервенции), камъни в бъбреците, остри и хронични заболявания на пикочно-половата система, превенция и лечение на стерилитет при мъжете и еректилна дисфункция, преждевременна еякулация (консервативно и оперативно лечение), проблеми свързани със свръх активен пикочен мехур и уретрит (възпаление на лигавицата и стената на пикочния канал).
Снимка: saintsofia.comHealeeДоц. Генов, дм провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет Варна през 2007 г. Своята специалност Урология придобива през 2013 г. През 2017 г. защитава образователна и научна степен Доктор по медицина с дисертация на тема за преждевременната еякулация.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Лапароскопски курс в Делхи, Индия и Страсбург, Франция;
  • Сертификат за лазерни операции на камъни в бъбреците и простата;
  • Сертификат за ехография на коремни органи;
  • Член на Българското Урологично Дружество;
  • Участие в национални конгреси и семинари по специалността;
  • Участие като изследовател в клинични проучвания за иновативни лекарствени терапии.
БИОГРАФИЯ

След своето дипломиране през 2007 г. доц. Генов започва работа в Урологично отделение в УМБАЛ „Канев“ Русе. От 2013 г. има самостоятелна практика като специалист уролог в Русе, а към момента преглежда пациенти и в Болница Люлин и МК Д-р Щерев в София. Владее английски и руски език.

тел. 028927400

Русе, София

Адрес:

ул. Борисова 36, ет. 3, каб. 17 : бул. Д-р Петър Дертлиев 81

Няма посочен имейл.