Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Доц. Славомир Кондов – Неврохирург

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Доц. Славомир Кондов е специалист по неврохирургия в Русе с над 25 години медицински опит. Въвежда първата ултразвуково базирана невронавигация в България. Д-р Кондов е удостоен с награда в категория „Професионализъм в медицината 2015″ на Годишните национални медицински награди. Лекар на годината е през 2016 г. в областта специализирано лечение на болката. Избран е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Неврохирургия.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет София през 1994 г. През 2002 г. придобива специалност Неврохирургия. Има магистратура по Здравен мениджмънт от 2006 г. През 2013 г. придобива образователна и научна степен Доктор с дисертация по неврохирургия под ръководството на проф. Ст. Габровски.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Специализации:

∙ Гръбначна хирургия – AOSPINE Швейцария и Париж, Франция;
∙ Съдова и микроневрохирургия – Берн, Швейцария;
∙ Невронавигация – Тронтхайм, Норвегия;
∙ Невроендоскопия – Щутгарт, Германия;
∙ Ендовазални и емболизационни процедури – Хамбург, Германия;

  • Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по неврохирургия, EANS, WSS, WFNS.
  • Автор на монография и на над 100 научни публикации.
БИОГРАФИЯ

Доц. Кондов е доцент по Неврохирургия в Русенския и Плевенския университет. Работил е в е в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, в МЦ Унимед и МБАЛ Люлин София. Бил е ръководител на отделението по неврохирургия в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София в периода от 2006 г. до 2015 г. В следващите две години е Началник отделение и началник операционни зали в клиниката по неврохирургия на УМБАЛ „Св. Анна“ София. Към момента е част от екипа специалисти на УМБАЛ Медика Русе и ДКЦ Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София. Владее английски и руски език.

тел. 0884517551

Русе

Адрес:

ул. Рига 35

Няма посочен имейл.