Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Анелия Радикова – Ревматолог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Анелия Радикова е специалист ревматолог и вътрешни болести в София с над 25 години медицински опит. Извършва диагностика и лечение на автоимунни заболявания, дегенеративни и възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат. Има дългогодишна практика в лечението на системни заболявания на съединителната тъкан, на остеопороза, подагра, артрити и артрозна болест като спондилоартроза, гонартроза, коксартроза, лечение. Д-р Радикова не преглежда деца.
Снимка: Да сме здрави

Образование

Завършва Медицински факултет на Тракийски университет Стара Загора през 1996 г. Своите специалности Вътрешни болести и Ревматология придобива през 2007 г. и 2014 г.

Квалификации
  • Курсове със сертификат по ставна ехография към Медицинска академия София и EULAR; по диагностика и лечение на остеопороза и по вътреставни манипулации;
  • Член на Български лекарски съюз, Българско ревматологично дружество, Българско дружество по остеопороза и остеоартроза.
Биография

Д-р Радикова е работила в Клиника по кардиология и ревматология към УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“ Стара Загора. От 2019 г. е част от екипа на Отделение по ревматология към МБАЛ Люлин София и ДКЦ 12 Люлин, София.

тел. 988222771

София

Адрес:

ул. Иван Бойчев 17 (бивша ул. Кореняк) ет. 2

Няма посочен имейл.