Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Антоанета Костова

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Антоанета Костова е специалист по Детски болести и Детска ендокринология в София с 25 години опит. Извършва прегледи и ехография на коремни органи и щитовидната жлеза. Участва в програми и проучвания на теми: „Ранна диагноза на вродената надбъбречнокорова хиперплазия“, „Скрининг и функционална ендокринна диагностика” и др. Има редица научни публикации в български и чуждестранни издания. С високия си професионализъм, внимание и отговорност, д-р Костова, печели доверието на пациентите си и техните родители.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1993 г. Своите специалности Детски болести и Детска ендокринология придобива през 2003 г. и 2006 г.

Квалификации
  • Редица научни публикации в български и чуждестранни списания и участия в проучвания;
  • Курс спешни състояния в педиатрията;
  • Член на Български лекарски съюз, Българска педиатрична асоциация и Българско национално сдружения по Детска ендокринология.
Биография

В периода от 2008 г. до 2016 г. д-р Костова работи като педиатър в Специализирана болница за активно лечение по детски болести „Проф. д-р Иван Митев“. От 2007 г. до момента е част от екипа на Медицински център „Детско здраве“ София. Владее английски и руски език.

тел. 0888223062

София

Адрес:

ул. Ами Буе 27-29

Няма посочен имейл.