Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Антон Ковачев

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Антон Ковачев е специалист по сърдечна и съдова хирургия в София с над 10 години опит и интереси в областта на съвременното лечение и диагностика на сърдечно-съдовите заболявания, доплеровата сонография и венозната патология. Извършва и консултация по документи. Д-р Ковачев не преглежда деца.

Образование

Дипломира се в Медицински университет София през 2010 г. Специализира Кардиохирургия и Съдова хирургия. През 2015 г. придобива магистърска степен по Обществено здраве и здравен мениджмънт към Медицински университет София.

Квалификации
  • Специализация в Windsor, London, Великобритания;
  • Дипломи за участия в EACTS;
  • Множество участия в национални и международни научни конференции;
  • Член на Български лекарски съюз.
Биография

От 2011 г. д-р Ковачев практикува в Клиника по сърдечно-съдова хирургия към Университетска болница Лозенец. От 2011 г. е хоноруван преподавател в Катедра по хирургически болести към Медицински факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. През 2012 г. печели конкурс за редовен асистент към Медицински факултет на Софийски университет. Преподава по специалностите Хирургия и Кардиохирургия на студенти по медицина и здравни грижи. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Сигмамед София.

тел. 0888171815

София

Адрес:

ул. Проф. Христо Данов 11

Няма посочен имейл.