Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Божидар Митев – УНГ

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Божидар Митев е специалист по УНГ болести в Пловдив с близо 10 години опит. Извършва консултативно-диагностични прегледи и лечение на заболявания на слуха, носа и гърлото, травматични перфорации на тъпанчева мембрана (пластика на тъпанчева мембрана), остра и хронична хрема, остър и хроничен синуит, алергичен ринит, остър и хроничен ларингит, изкривена носна преграда (септопластика), носна полипоза (ендоскопска безкръвна хирургия на носа и синусите) и др. Извършва отоскопия, микроотоскопия, аудиометрия, риноскопия, ендоскопия на носа и назофаринкса и др. Поставя ботулинов токсин.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет Пловдив през 2013 г. Своята специалност Оториноларингология придобива през 2018 г. През същата година завършва магистратура по Обществено здраве и здравен мениджмънт. От 2020 г. е правоспособен аудиолог с право да извършва аудиометрично изследване на слуха и тимпанометрия.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Следдипломни квалификации:

∙ Ендоназална хирургия на заболяванията на носа, синусите и слъзните пътища;
∙ Аудиология – аудиометрия и импедансментрия;

  • Член на Български лекарски съюз и Европейско ринологично сдружение (ERS).
БИОГРАФИЯ

От 2013 г. до 2017 г. д-р Митев работи в МБАЛ “Свети Пантелеймон“, от 2014 г. до 2017 г. – в МБАЛ Тримонциум, от 2017 г. до 2018 г. – в МБАЛ “Св. св. Козма и Дамян“, а от 2017 г. до 2019 г. – в Медицински университет Пловдив. През 2013 г. постъпва в УМБАЛ Пловдив, където работи и до момента. От 2019 г. е част от екипа на ДКЦ 1 Пловдив, а от 2021 г. практикува и в МЦ Нолекс Асеновград.

тел. 0883460433

Пловдив

Адрес:

пл. Понеделник пазар 5

Няма посочен имейл.