Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Владимир Шишков – Диетолог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Владимир Шишков е специалист диетолог в София с над 31 години опит. Изготвя цялостни индивидуални профилактични и лечебни програми и диети, съобразени с особеностите на пациента. Използва неинвазивни диагностични уреди и методи, които допълват и разширяват възможностите на конвенционалната медицина и тези за диагностика и терапия при труднолечими заболявания. Има опит в сферата на хранителните добавки, фармацевтичните и природни лекарства, хомеопатичните препарати, био-резонансната и интегративната медицина. Д-р Шишков преглежда деца на възраст над 1 година.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1990 г. Своята специалност Хранене и диететика (Диетология)придобива през 2014 г. Основните му интереси са в областта на храненето, диететиката, интегративната, природната и анти-ейджинг медицина.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по хранене и диететика;
  • Автор е на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене и модерните хранителни добавки с доказан клиничен ефект и безопасното им приложение;
  • Редовно участва в националните конгреси и конференции на Българското дружество по хранене;
  • Квалификации и сертификати в областта на Хомеопатията, Мануалните и био-енергийните масажи и Фитотерапията;
  • Основните му интереси са в областта на храненето, диететиката, интегративната, природната и анти-ейджинг медицина.
Биография

Д-р Шишков е бил свободен докторант към Катедра по хигиена, медицинска екология и хранене. Работил е като участъков терапевт и ОПЛ. Заемал е консултантски и мениджърски позиции в няколко мултинационални компании в сферата на производството на лекарства, храни и хранителни добавки. Бил е консултант към оздравителен хомеопатичен център Фитолек, МЦ Здравословен Живот, МЦ Де-токс център, МЦ Люлин-мед. Към момента има собствена индивидуална специализирана практика в ДКЦ 3 София и работи като консултант към МЦ Медика Кабомед и МДЦ Медива. Владее свободно английски и руски език и говоримо – немски.

тел. 0879101106

София

Адрес:

ул. Искър 22, кабинет 11

Няма посочен имейл.