Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Галя Кондева – Хематолог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Галя Кондева е специалист по вътрешни болести и хематолог в София с над 30 години опит и професионални интереси в диагностиката и лечението на анемии, нарушения в хемостазата, включително тромбофилия, хемоглобинопатии и хемоглобинози, определяне на предварителния риск в брачната двойка във връзка с носителство на таласемичен ген.

Образование

Завършва Медицински университет през 1987 г. Своите специалности Вътрешни болести и Клинична хематология придобива през 1997 г. и 2017 г. През 2008 г. завършва специализация по Здравен мениджмънт.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

След своето дипломиране д-р Кондева работи в Работническа болница Бухово и в Отделение по Вътрешни болести към V МБАЛ София. В периода от 2003 г. до 2008 г. е Началник отдел към НЗОК. От 2008 г. до 2015 г. д-р Кондева работи като лекар в Отделение по трансфузионна хематология на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“. В следващите две години е лекар по Вътрешни болести и Клинична хематология в Клиника по хематология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София. От 2017 г. до 2018 г. е Директор Дирекция към НЗОК. От 2019 г. д-р Кондева е част от екипа специалисти на ДКЦ Вита София.

тел. 0889922000

София

Адрес:

ул. Филип Кутев 10

Няма посочен имейл.