Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Гюрай Ходжев – Анестезиолог

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Гюрай Ходжев е специалист анестезиолог-реаниматор в Пловдив с над 35 години опит. От 2016 г. д-р Ходжев представлява болниците Аджибадем МБАЛ Токуда, Аджибадем Сити клиник Онкологичен център, Аджибадем Сити клиник Сърдечно-съдов център София и оказва съдействие за записване на часове за прегледи, всички видове изследвания, специални изследвания – костна сцинтиграфия, РЕТ-СТ (ПЕТ-КТ), РЕТ-СТ с 68Ga и консултации по НЗОК и/или платени прегледи.

ОБРАЗОВАНИЕ

През 1983 г. завършва висше медицинско образование в Медицински университет Пловдив. През 1987 г. защитава специалност Анестезиология и реанимация.

КВАЛИФИКАЦИИ

Чрез централния си офис, позициониран в Пловдив и регионалните – в градовете София и Варна, както и чрез новосъздаващия се в Свиленград, д-р Гюрай Ходжев ежедневно консултира и насочва български пациенти, нуждаещи се от квалифицирана диагностика и лечение към болниците на Здравна организация Acibadem на територията на България и в Турция. С работата си подпомага и трасира пътя за осъществяване на първите стъпки в сътрудничеството между Медицински Университет Пловдив и Медицински Университет на Здравна организация Acibadem Турция.

БИОГРАФИЯ

В годините след дипломирането си д-р Ходжев работи като лекар в Бърза медицинска помощ в Кърджали. В периода от 1987 до 1998 г. се занимава активно с лечебна и преподавателска дейност. Съосновател е на Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивна терапия към УМБАЛ „Св. Георги“ Пловдив. От 1998 до 2005 г. работи в Universal Group – немска болница в Истанбул, Турция. От 2005 до 2014 г. работи в МБАЛ Каспела Пловдив, включително като съосновател на Отделението по анестезиология и реанимация. От 2014 г. работи като завеждащ анестезиологичното отделение на МБАЛ Св. Козма и Дамян Пловдив.

Няма посочен телефон.

Пловдив

Адрес:

МБАЛ Св. Козма и Дамян

Няма посочен имейл.