Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Даниел Гайдаров – Уролог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Даниел Гайдаров е специалист уролог в София с над 19 години стаж и професионален опит в областите детска урология (диагностика и лечение на крипторхизъм, херния, хидроцеле, конгенитална хидронефроза и др.) и урология при възрастни (онкоурология, диагностика и лечение на онкологичните заболявания – класически отворени и ендоскопски оперативни интервенции, нефролитиазата и нейните усложнения, доброкачествена простатна хиперпалзия и др.).

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет София през 2002г. Своята специалност Урология придобива през 2009г. През 2018г завършва факултета по “Обществено здраве и здравен мениджмънт” на Медицински университет София.
Д-р Гайдаров има професионални интереси в областта на внедряване и популяризиране на мининвазивните методи и техники за лечение на урологичните заболявания при деца, ендоскопска и лапароскопска урология при възрастни (ендоскопско лечение на ДПХ / трансуретрална резекция на простата).

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Курс по Ендоскопска урология;
  • Курс по Интервенционален ултразвук;
  • Курс по Брахитерапия в урологията;
  • Курс по Холмиум лазерна енуклеация на простата;
  • Роботизирана урология;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
БИОГРАФИЯ

В периода от 2003 г. до 2011 г. д-р Гайдаров работи като лекар ординатор в Kлиниката по урология на УМБАЛ „Лозенец“ София. През 2012 г. е назначен като уролог в Kлиниката по урология на Медицински Университет „Д-р Георги Странски“ Плевен и е част от екипа по роботизирана урология. От 2013 г. до 2015 г. работи като уролог в I МБАЛ София. От 2015 г. до 2017 г. практикува в Клиниката по Урология на МБАЛ „Уни Хоспитал“ Панагюрище. Работил е в ДКЦ Вита София. Към момента е част от екипите специалисти на МЦ Св. Пантелеймон и ДКЦ Софиямед.

тел. 0895555444

София

Адрес:

бул. Г. М. Димитров 16, ет. 2, каб 20

Няма посочен имейл.