Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Дениза Алексиева, Акушер – гинеколог

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Дениза Алексиева е специалист акушер-гинеколог в София с над 22 години медицински опит. Професионалните ѝ интереси са в областта на оперативната гинекология и онкогинекологията. Ежедневната ѝ работа е свързана с комплексното лечение на всички спешни състояния в гинекологията, като руптура на киста на яйчника, извънматочна бременност, патологични генитални кръвотечения, спешни състояния, свързани с миомната болест, лапароскопска, хистероскопска и конвенционална хирургия. Д-р Алексиева проследява високо рискова бременност и преглежда възрастни пациенти и деца.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет София през 1999 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 2009 г. след специализация в СБАЛАГ Майчин дом София.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Специализация в Специализирана болница по акушерство и гинекология Елена, Атина;
  • Квалификационни курсове по колпоскопия, ултразвук в акушерството и гинекологията, двуизмерна и триизмерна ехография, лапароскопска хирургия, диагностична и оперативна хистероскопия;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
БИОГРАФИЯ

През 2011 г. д-р Алексиева се присъединява към екипа на доц. Мария Попова на болница Сердика в Отделение по акушерство и гинекология. От 2014 г. практикува в Отделение по оперативна гинекология към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“. Към момента е част и от екипа специалисти на Филиал НДК – МЦ Люлин Мед София.

тел. 0894972626

София

Адрес:

НДК, ул. Удово 3

Няма посочен имейл.