Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Десислава Йорданова

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Десислава Йорданова е специалист педиатър и детски ендокринолог в София с над 15 години опит и научни интереси в областта на проследяване физическото развитие на децата, диагностика и лечение на изоставане в растежа, нарушения в калциево-фосфорната обмяна и витамин Д, отклонения в пубертета, заболявания на щитовидната жлеза и затлъстяване.

Образование

Завършва Медицински университет Плевен през 2002 г. Своите специалности Детски болести и Детска ендокринология и болести на обмяната придобива съответно през 2009 г. и 2017 г.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз, Българска педиатрична асоциация, Българско национално сдружение по детска ендокринология и Българско дружество по ендокринология;
  • Участие в редица форуми и научни срещи с българско и международно участие в областта на педиатрията, детската и обща ендокринология.
Биография

От 2012 г. до момента д-р Йорданова работи като педиатър в Отделение по ендокринология на СБАЛ по детски болести „Проф. д-р Иван Митев“, а от 2017 г. – и като детски ендокринолог. Хоноруван асистент е по педиатрия към Медицински университет София. От 2017 г. до момента е част от екипа специалисти на ДКЦ Неоклиник София.

тел. 70010745

София

Адрес:

бул. Петко Ю. Тодоров 20

Няма посочен имейл.