Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

д-р Дориан Досев, Акушер- гинеколог

Описание:

3.9/5 - (7 гласа)

Д-р Дориан Босев е специалист акушер-гинеколог с над 23 години медицински опит. Профилиран е в областта на минимално инвазивната гинекология – лапароскопия, хистероскопия, лечение на ендометриоза и инфертилитет, миоми на матката, вагинална и отворена хирургия. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, онкопрофилактика и терапия на предраковите заболявания на маточната шийка. Д-р Босев не преглежда деца.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицинския университет София през 1999 г. Своята специалност Акушерство, гинекология и репродуктивна медицина придобива през 2006 г.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Специализации по минимално инвазивна гинекология в Университет Станфорд и по инфертилитет и репродуктивна медицина в Милано;
  • Награда Carlo Romanini на Американска асоциация по гинекологична лапароскопия;
  • Курсове: минимално инвазивна лапароскопска и хистрероскопска миомектомия, диагностична и оперативна хистероскопия, минимално инвазивна хистеректомия и други;
  • Член на Български лекарски съюз, Българска асоциация по акушерство и гинекология, Италиански лекарски съюз, Американска асоциация по гинекологична лапароскопия, Американска асоциация по репродуктивна медицина.
БИОГРАФИЯ

Д-р Босев е работил в Онкогинекологична хирургия към Военномедицинска академия София и Национален онкологичен център. През 2006 г. печели конкурс за асистент към Катедрата по акушерство и гинекология към СБАЛАГ Майчин Дом, където извършва всички видове гинекологични прегледи и операции и асистиране при нормално раждане и оперативно родоразрешение. Практикувал е в болница Сан Камило, Италия. Към момента е част и от екипите на МДЦ Preventica и МЦ Д-р Гунев София.

тел. 0888466937

София

Адрес:

бул. Пенчо Славейков 33

dorianbosev@yahoo.com