Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Елени Пападопулу

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Елени Пападопулу е специалист детски гастроентеролог в София с над 15 години опит. Диагностицира и провежда лечение на деца със заболявания на стомашно-чревния тракт, чернодробни заболявания, хранителна алергия, заболявания на жлъчния мехур и панкреаса, извършва абдоминални ехографии.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2001 г. Придобива специалности Детски болести в Солун през 2013 г. и Детска гастроентерология в София през 2016 г.

Квалификации
  • 2016 г. – Квалификация по абдоминална ехография при деца – I-во ниво;
  • 2018 г. – Квалификация по абдоминална ехография при деца – II-ро ниво;
  • 2019 г. – Следдипломна квалификация „Новости в детската нефрология“;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността;
  • Владее гръцки и английски език.
Биография

От 2002 г. до 2013 г. д-р Пападопулу работи в Гърция, като последователно заема длъжностите ОПЛ в Александрия, лекар в детско отделение по инфекциозни болести в Солун и лекар в отделение по детски болести в Солун. От 2013 г. практикува като педиатър в МБАЛ „Здравето“ София и специализира детска гастроентерология. От 2016 г. е част от екипа на Първа детска консултативна клиника София. От 2017 г. до момента д-р Пападопулу работи като детски гастроентеролог в детското отделение към УМБАЛ Софиямед. През 2019 г. става част от екипа на новооткритото детско отделение в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

тел. 024650003

София

Адрес:

ж.к. Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру 23

Няма посочен имейл.