Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Елисавета Кирилова – Алерголог

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Елисавета Кирилова е специалист по вътрешни болести и алерголог в София с 25-30 години опит. Извършва диагностика и лечение на алергичен ринит, бронхиална астма, алергични дерматити, медикаментозна алергия, хранителна алергия и др, както и всички видове кожно-алергични проби – предоперативна подготовка и диагностика на алергични заболявания с изписване на алергенна имунотерапия; биологично лечение при тежка астма;пач тестове в стоматологията и дерматологията; спирометрия и диспансеризация на деца и възрасни пациенти с бронх.астма. Провежда консултации и тестуване за Ковид 19 ваксинация.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет Плевен през 1990 г. Своите специалности Вътрешни болести и Клинична алергология придобива през 1995 г. и 2006 г. Медицински университет София.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по алергология и Европейска асоциация по алергология и клинична имунология;
  • 2011 г. – Сертификат по Сублингвална имунология;
  • 2011-2012 г. – Сертификат по Спирометрия;
  • Участие в ежегодни организирани събития в чужбина и в Булгария по специалнотта.
БИОГРАФИЯ

След своето дипломиране д-р Кирилова е практикувала последователно в гр. Никопол, гр. Кюстендил, гр. Дупница. По настоящем работи в ДКЦ 15 гр. София и има алергологичен кабинет в гр. Кюстендил.

Няма посочен телефон.

София

Адрес:

ул. Никола Габровски 20

Няма посочен имейл.