Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Живко Сиромахов – Уролог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Живко Сиромахов е специалист уролог в София с над 8 години опит. Извършва диагностика на заболяванията на пикочно-половата система при мъжете и жените, стерилитет при мъжа и други урологични заболявания, като използва съвременни методи за лечението и профилактиката им. Работи в сферата на ендоурологията, онкоурологията и реконструктивната урология. Извършва лазерни операции на простатната жлеза и лазерно разбиване на камъни в пикочните пътища. Д-р Сиромахов не преглежда деца.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет Варна през 2014 г. Oт 2014 г. до 2020 г. специализира Урология в УСБАЛ по Онкология с ръководител проф. Красимир Нейков. Придобива специалност Урология след успешно положен изпит през 2020 г. Има редица публикации и участия в международни симпозиуми у нас и в чужбина.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • През 2018 г. е номиниран от свои колеги в кампанията на Credoweb „Лекарят, който ме вдъхновява – специалност Урология“;
  • Курс по Лазерна урология (Барселона), Хирургично лечение на ДПХ (Хейлброн), Реконструктивна урология (Берлин), Ехографска диагностика (Лондон), Бъбречна Трансплантация (Мадрид), Диагностика и лечение на простатен карцином (Виена), Диагностика и лечение на карцином на пикочния мехур (Мюнхен);
  • Сертифициран за извършване на хирургични процедури под рентгенов контрол
  • Член на Български лекарски съюз, Европейската асоциация по урология и Световната асоциация по урология.
БИОГРАФИЯ

От 2014 г. до 2020 г. д-р Сиромахов работи в Клиниката по урология към УСБАЛ по онкология. От 2021 г. е част от екипите на МБАЛ Вита, ДКЦ Вита и МЦ Сигмамед.Владее английски, немски и гръцки език.

тел. 0888171815

София

Адрес:

ул. Проф. Христо Данов 11

Няма посочен имейл.