Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Красимира Станимирова – Ревматолог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Красимира Станимирова е специалист по вътрешни болести и ревматолог в София с над 20 години медицински опит. Извършва лечение на възпалителни и дегенеративни ставни заболявания, като артрити и артрози, заболявания на съединителната тъкан, мускулни и костни заболявания, като остеопороза, подагра. Д-р Станимирова не преглежда деца.
Снимка: lekaribg

Образование

Завършва Медицински Академия- София 1994год. Своите специалности Вътрешни болести и Ревматология придобива през 2001 г. и 2007 г.

Квалификации
  • Курсове със сертификат по ставна ехография към Медицинска Академия-София и EULAR, по диагностика и лечение на остеопороза и по вътреставни манипулации;
  • Член на Български лекарски съюз; Член на Българското Ревматологично дружество;Член на Българското дружество по остеопороза и остеоартроза.
  • Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността,вкл. като лектор . Многократно участие в Европейския конгрес по ревматология и Американския конгрес по ревматология.

Завършила множество обучения по GCP и провеждане на клинични проучвания в ревматологията.

Биография

Д-р Станимирова е практикувала в Медицински институт на МВР, Пета МБАЛ София, Военномедицинска академия, ДКЦ 6, МЦ Санус 2000, МБАЛ Люлин. Към момента е част от екипа специалисти на Ортопедичен център Кинов София. Владее немски, английски и руски език.

тел. 0876555337

София

Адрес:

бул. Княз Ал. Дондуков 135, вх. 2 ет. 2

Няма посочен имейл.