Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Младен Кайцанов – Уролог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Младен Кайцанов е специалист уролог и хирург в София с над 15 години опит и професионални и научни интереси в областта на онкоурологията и бъбречно-каменна болест, както и в областта на внедряване и популизиране на миниинванзивни методи и техники, ендоскопска и лапароскопска урология при възрастни. Извършва цялостна диагностика, профилактика, лечение и дългосрочно наблюдение на пациентите с доброкачествени и злокачествени урологични и андрологични заболявания. Д-р Кайцанов не преглежда деца.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет София през 1998 г. Своята специалност Хирургия придобива през 2005 г. след специализация в Клиника по хирургия към УМБАЛ Александровска – Втора хирургия, а специалност Урология придобива през 2013 г. в Клиника по урология към УМБАЛ Лозенец София.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Курс по Ендоурология;
  • Курс по Екстракорпорална литотрипсия;
  • Курс по Ултразвукова диагностика на млечна жлеза;
  • Член на Български лекарски съюз, Дружество по урология и Европейско урологично дружество;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
БИОГРАФИЯ

В периода от 2006 г. до 2019 г. д-р Кайцанов работи в Университетска болница „Лозенец“ София, след което работи като специалист уролог в екипа на МЦ Доверие София. Към момента д-р Кайцанов е част от екипа специалисти на МЦ Люлин Мед София, ДКЦ Св. Иван Рилски и УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

тел. 0887249502

София

Адрес:

ж.к. Люлин 7, ул. Добри Немиров 5

Няма посочен имейл.