Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Надежда Байчева- Физиотарапевт

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Надежда Байчева е специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в София с над 35 години опит. Извършва лечение на травми на опорно-двигателния апарат, ставни заболявания, заболявания на централната нервна система, заболявания на периферната и вегетативната нервна система, ревматологични заболявания. Д-р Байчева работи с рехабилитатори Ина Томова, завършила Медицински колеж София през 1972 г. и Ибрахим Вранчев, завършил Медицински колеж София през 2017 г. И двамата рехабилитатори работят в МЦ по Детски болести от началото на 2018 г.

ОБРАЗОВАНИЕ

Д-р Байчева завършва Медицински университет София през 1982 г. Своята специалност Курортология, физиотерапия и рехабилитация придобива през 1986 г.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Специализации в областта на мануалната медицина, рефлексотерапията и кинезитерапията, електродиагностика и електростимулация;
  • Член на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация;
  • Квалификационен курс по Хомеопатия;
  • Владее руски и английски език.
БИОГРАФИЯ

От 1982 г. до 1986 г. д-р Байчева работи в Специализирана болница за рехабилитация в Кюстендил. До 1989 г. работи като лекар ординатор в медицински пункт на МО, а след това е лекар ординатор и началник отделение в Клиника по физикална и рехабилитационна медицина към Военномедицинска академия София, където работи и до момента. От 2011 г. д-р Байчева е асистент към Катедра Неврология, психиатрия, физиотерапия и рехабилитация на Медицински факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. От 2016 г. работи като специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в МЦ по Детски болести София.

тел. 029521814101

София

Адрес:

ул. Найден Геров 2

Няма посочен имейл.