Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Петър Кулаксъзов – Хематолог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Петър Кулаксъзов е специалист по клинична хематология и вътрешни болести в София с 35-годишен опит в областта на хематологията. Професионалните му интереси са в сферата на диагностицирането и лечението на анемии, таласемии, нарушения на кръвосъсирването, тромбоцитопении, левкопении, лимфоми и други заболявания на лимфната система. Д-р Кулаксъзов не преглежда деца.

Образование

Завършва медицина в Медицински университет в София през 1980 г. Своите специалности Вътрешни болести и Клинична хематология придобива през 1989 г. и 1991 г.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз и Българско медицинско сдружение по хематология;
  • Участие в многобройни национални конгреси, симпозиуми и клинични проучвания.
Биография

От 1983 г. до 1986 г. д-р Кулаксъзов работи като лекар ординатор в МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ Монтана. От 1986 г. до 2009 г. практикува като научен сътрудник първа степен в Клиника по хематология към Националния център по клинична и трансфузионна хематология София. От 2009 г. до 2016 г. работи в Отделение по хематология към Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. От 2016 г. до 2020 г. е лекар хематолог в Медицински институт на МВР София. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Санус 2000 – филиал Иван Гешов София и МЦ Лора – Позитано. Владее английски език.

тел. 029501122

София

Адрес:

бул. Акад. Иван Евстр. Гешов 50

Няма посочен имейл.