Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Петър Самарев

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Петър Самарев е общопрактикуващ лекар в София с над 30 години медицински опит. Извършва прегледи, насочване за консултация с друг специалист, лечение на редица заболявания на възрастни пациенти и деца. Д-р Самарев има над 2400 пациенти в практиката си и към момента не записва нови пациенти.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1991 г. Своите специалности Вътрешни болести и Обща медицина придобива през 2000 г. и 2004 г.

Квалификации
  • Ехография на коремни органи;
  • Ехокардиография;
  • Хомеопатия, 2003 г.;
  • Член на Български лекарски съюз, Френска камера на общопрактикуващите лекари, Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България и Дружество на софийските общопрактикуващи лекари;
  • Участие в множество семинари в чужбина: конгрес по кардиология в Париж, конгрес по детско хранене в Марсилия, конгрес по кардиология в Барселона, конгрес детско здраве във Валенсия и конгреси, семинари и научни форуми в България.
Биография

През 1992 г. д-р Самарев работи в Университетска болница в Луанда, Ангола. От 1993 г. до 2000 г. практикува в Отделение по вътрешни болести към болница Бухово. От 2000 г. до 2011 г. е общопрактикуващ лекар в София. През 2012 г. е началник на Отделение по обща медицина към болница във Вузие, Франция, а от 2013 г. до 2014 г. – към болница в Андузе. Към момента е семеен лекар с индивидуална практика в София. Владее английски и френски език.

тел. -2

София

Адрес:

ж.к. Стрелбище, бл. 12, партер

Няма посочен имейл.