Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Радостина Симеонова – Физиотарапевт

Специалност:

Описание:

5/5 - (1 глас)

Д-р Радостина Симеонова е специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в Пловдив с дългогодишен опит. В кабинета си използва различни методи на лечение, част от които: екстензионна терапия, мануална терапия и лазертерапия.

Д-р Радостина Симеонова е специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в Пловдив с дългогодишен опит. В кабинета си използва различни методи на лечение, част от които: екстензионна терапия, мануална терапия и лазертерапия.Кабинетът не работи с НЗОК.Д-р Симеонова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет Пловдив през 2000 г. През 2005 г. придобива специалност по Физикална и рехабилитационна медицина, а през 2015 г. специалност Трудова медицина.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Член на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация и Асоциацията на кинезитерапевтите и рехабилитаторите в България;
  • Курсове по хомеопатия.
  • ставна ехография

-мануална медицина и др

БИОГРАФИЯ

След дипломирането си д-р Симеонова работи 8 години като общопрактикуващ лекар. От 2008 г. до момента има собствена практика в Пловдив. От 2009 г. д-р Симеонова е част и от екипа на Медицински център за редки болести „РареДис“ Пловдив. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Медикус Тракия.
Владее английски, немски и руски език.

тел. 032688282

Пловдив

Адрес:

ул. Съединение, бл. 181, вх. Д, ет. 1

Няма посочен имейл.