Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Румяна Тодорова – Дерматолог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Румяна Тодорова е специалист дерматолог в София с над 35 години опит и професионални интереси в областта на общата дерматология, детската дерматология, съдовите дерматози, естетиката. Извършва консултации, профилактика и прегледи и лечение в областта на дерматологията и венерологията при деца и възрастни.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет София през 1983 г. Своята специалност Кожни болести и венерология придобива през 1988 г.

КВАЛИФИКАЦИИ
  • Специализации по проблемите на болничното управление и лекарствената политика в Карловият университет Чехия, в Австрия, Испания и Словения;
  • Курсове за придобиване на умения в областта на естетическата медицина;
  • Сертификати по мезотерапия, естетична медицина, дерматоскопия;
  • Конгреси и конференции във Франция, Чехия, Гърция, Хърватска, Германия.
БИОГРАФИЯ

Д-р Тодорова започва работа през 1983 г. в Районна болница Сливница. В последствие работи в Областния диспансер за кожни и венерологични болести София, като от 1995 г. до 2004 г. е негов директор. От 2004 г. работи в системата на здравната каса, като два пъти е била Директор на НЗОК от 2006 г. до 2009 г. и от 2013 г. до 2015 г. Работила е в ОЗОФ Доверие, МЦ 1 Елин Пелин, МДЦ Кристал София и ЗАД Алианц България Живот. От 2016 г. е част от екипа специалисти на ДКЦ Неоклиник София, а към момнета и на МЦ Медкрос София.

тел. 070010744

София

Адрес:

бул. Петко Ю. Тодоров 20

Няма посочен имейл.