Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Светла Петкова

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Светла Петкова е специалист дерматолог в София с над 20 години стаж. Лекува косопад и работи с иновативната технология Regenera за възстановяване и регенерация на коса и лечение при оплешивяване в случаите на андрогенна алопеция при жени и при мъже. Третира кожни заболявания в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина. Извършва поставяне на дермални филъри, ботокс, мезотерапия и прилагане на мезоконци, неоперативна липосукция, неоперативна блефаропластика, лазерно премахване на капиляри, вени, брадавици, папиломи, белези, стрии. Лекува акне при деца и възрастни.

Образование

Завършва Медицински университет София, а своята специалност Кожни и венерически болести придобива във Варна.
Член е на Българският лекарски съюз (БЛС)
Член на Българското Дерматологично Дружество (БДД)
Член на Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD)
Член на Евро-азиатската Асоциация по Естетична медицина.(ЕААЕМ)

Квалификации
  • Сертификати: Естетична медицина (Франция), Прилагане на мезоконци (Италия и Южна Корея), Прилагане на дермални филъри, ботокс и мезотерапии, Прилагане на неоперативна липосукция, Прилагане на неоперативна блефароплазма на клепачи, Лазерно премахване на капиляри и вени, Лазерно премахване на брадавици, фиброми, папиломи, белези и стрии. Работи с немските апарати на KERNEL за лечение на витилиго, псориазис, екземи и акне. Прилага система за светлинна терапия при лечение на акне, розацея, псориазис, екземи и др. кожни болести.

Практикува Rigenera Aktiva за лечение на андрогенна алопеция!

Биография

Д-р Петкова е мениджър на Клиника по естетична дерматология и козметология SunClinic в София. Практикува лечение на Андрогенна алопеция /жени и мъже/ с най-съвременната техника и терапия Rigenera Activa – най-търсеният и най-ефективният метод на лечение при косопад. Прилага се успешно преди или след трансплантация на коса. Хит е в Западна Европа и САЩ (www.rigenera.bg).

тел. 024837575

София

Адрес:

ж.к. Белите брези, ул. Лерин 46

Няма посочен имейл.