Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Теодора Ибрахим

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Теодора Ибрахим е специалист дерматолог в София с над 25 години опит. Интересите ѝ са в областта на естетичната дерматология. Познава и работи с всички най-съвременни методи за борба със стареенето. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество, естетични процедури като инжектиране на ботокс, филъри, мезотерапия, плазмотерапия, поставяне на мезоконци, премахване на вирусни брадавици и папиломи и много други процедури.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1995 г. Своята специалност Кожни и венерически болести придобива в Университета в Дамаск, Сирия през 2000 г.

Квалификации
  • Множество курсове по естетична медицина в Дубай и Бейрут от 2004 г. до 2011 г.;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

В периода от 2000 г. до 2012 г. д-р Ибрахим работи в собствен естетичен център в Дамаск, където се занимава с ревитализация на кожата, борба с бръчки и петна, пилинг, мезотерапия, ботокс, филъри и др. От 2012 г. работи като естетичен дерматолог във Вита Естетик център, а от 2013 г. практикува в кожно-венерически кабинет на ДКЦ Св. Врач и Св. Св. Кузма и Дамян. От 2019 г. д-р Ибрахим има самостоятелна практика в Дерматологичен кабинет Skin Care София. Владее арабски, английски и френски език.

тел. 0895624388

София

Адрес:

ул. Петра 11-13

Няма посочен имейл.