Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Теодор Йорданов – Стоматолог

Специалност:

Описание:

Оцени този лекар

Д-р Теодор Йорданов е специалист стоматолог в София с интереси в областта на ендодонтското лечение (пулпити, периодонтити, неуспех след проведено ендодонтско лечение) и естетичната дентална медицина. Извършва прегледи, профилактика и лечение на зъбен кариес и неговите усложнения, лечение на обеззъбени участъци с корони, мостове и комбинирани протезни конструкции, отстраняване на плака и зъбен камък, избелване на зъби и др. Кабинетът на д-р Йорданов е оборудван със съвременна апаратура. Д-р Йорданов не преглежда деца.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Факултет по дентална медицина към Медицински университет София. През 2019г. след конкурс бива приет като специализант по „Оперативно зъболечение и ендодонтия“ в Катедра „Консервативно зъболечение и ендодонтия“ към Факултетa по Дентална медицина на Медицински университет София.

КВАЛИФИКАЦИИ

Посещава ежегодно конгреси и курсове на български и чуждестранни лектори в сферата на денталната медицина. Стремежът му е към постоянно развитие в новостите на денталната медицина.

БИОГРАФИЯ

Д-р Йорданов е основател на Smile Line Sofia и преподавател във Факултета по Дентална медицина към ЦИДМ като лекар-ординатор, водещ преддипломния стаж на студенти в 6ти курс.

тел. 0883358902

София

Адрес:

ж.к. Изток, ул. Люлякова градина 7, партер, офис 2

Няма посочен имейл.