Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Тодор Стоев – Дерматолог

Специалност:

Описание:

5/5 - (1 глас)

Д-р Тодор Стоев е специализант по дерматология и венерология с професионални интереси в областта на клиничната и оперативна дерматология. Извършва прегледи и лечение на пациенти с кожни и венерически заболявания от различно естество, оперативно и лазерно отстраняване на доброкачествени кожни образувания, корекция на врастнали нокти, лазерно премахване на пигментации и капиляри.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет – София през 2019 г. с отличие и специализира Дерматология и венерология в УМБАЛ Александровска.

КВАЛИФИКАЦИИ

• Съавтор на научни публикации в сферата на дерматологията и венерологията;
• Ежегодно участие в национални конгреси и семинари по специалността;
• Член на Българското Дерматологично Дружество (БДД), Европейската Академия по Дерматология и Венерология (EADV), Международнaта асоциация по дерматоскопия (IDS), Български Лекарски Съюз (БЛС) .

БИОГРАФИЯ

Д-р Стоев е стажувал в различни хирургични отделения, където приоритетно се насочва към процедури като премахване на доброкачествени и злокачествени тумори на кожата, хистология. Преди завършването на Медицински университет – София, Д-р Стоев е работил като сестра в отделение по спешна кардиология в НКБ, след което в отделение по урология в УМБАЛ Софиямед. Към момента е част от екипа специалисти на ДКЦ 5 София – Студентска поликлиника, дерматологична клиника Естелайн и УМБАЛ Александровска. Подизследовател във фаза III клинични проучвания. Владее английски език и испански език.

тел. 029035949

София

Адрес:

ул. Акад. Стефан Младенов 8

Няма посочен имейл.