Здравен указател

Всички специалисти на едно място - лекари, клиники,
медицински центрове

Д-р Цветко Рангелов – Невролог

Описание:

3.2/5 - (4 гласа)

Д-р Цветко Рангелов е специалист по неврология, физиотерапия и класическа хомеопатия с над 30 години опит. По време на медицинската си практика прилага методите на конвенционалната медицина, физиотерапия, хомеопатия, натуропатия, психотерапия, рефлексотерапия и електроакупунктура – при хилядите си амбулаторни и стационарни пациенти. В своя интегративен подход, съобразен със спецификата и давността на заболяването, д-р Рангелов използва възможностите на медицинската астрология, както и последни новости като нанотехнологията Lifewave и компютърна биорезонансна диагностика.

Образование

Завършва Медицински университет Варна към Медицинска академия София през 1984 г. Придобива първата си специалност Нервни болести в Медицинска академия София през 1989 г. Втората си специалност Физикална и рехабилитационна медицина придобива през 2011 г. в МБАЛНП Св. Наум София. В началото на 90-те години се запознава и изучава древната философия на Китайската медицина и източна рефлексотерапия, която прилага в работата си. Изучава класическа хомеопатия от 1995 г. при Питър Чапел, а по-късно в Център за здраве и образование Едикта в тригодишна лицензирана програма по Европейски стандарти.

Квалификации
  • Мануална терапия и рефлексотерапия;
  • Терапия с елексирите на д-р Бах;
  • Терапия с Минералните соли на д-р Шуслер;
  • Биорезонансна технология за нелинейна диагностика с апаратен комплекс Биолаз-Оберон / Дианел с биологична обратна връзка и Дианел-ION за комплексно-психофизиологично тестиране (Санкт Петербург и ЦИТ Нелиан, Москва);
  • Неврална терапия;
  • Натуропатия и Интегративна медицина;
  • Евокирани потенциали;
  • Невролингвистично програмиране;
  • Терапия с най-новия метод, разработен на основата на нанотехнологиите и рефлексотерапията Lifewave, САЩ.
Биография

Д-р Рангелов работи в Неврологично отделение на УМБАЛ Бургас от 1987 г., след което работи в ДКЦ 2 Бургас и Клиника по Неврорехабилитация на МБАЛНП Св. Наум София от 2010 г. до 2015 г. Участвал е в много международни конгреси, конференции, семинари и обучения по холистична медицина и хомеопатия, водени от наши и международни преподаватели. Член е на Асоциацията на лекарите хомеопати в България, Европейското общество по Интегративна медицина в България, Българското Неврологично дружество и Асоциацията по Физикална медицина и рехабилитация. Д-р Рангелов владее английски, френски и руски език.

тел. 0898483933

София

Адрес:

ул. Йордан Йосифов 6, ет. 1

Няма посочен имейл.